Wednesday, April 6, 2011

Sangat Sunyi

Assalamualaikum, arini amy rasa cam sunyi je, sbb my bi sangat sedih kerana opah die meninggal. Amy kene beri sokongan dengan dia. Walaupon jarang berjumpe short sem ni. Amy ucapkan takziah kat my bi diatas pemergian opahnye kembali ke rahmatullah. Semoga opah bi di tempat di kalangan orang yang soleh dan solehah.
Sunyi sangat tak de die di sisi. Tp kite kene tabah menghadapi semua ini. Amy akan mesej dengan die walaupon die dalam kesedihan. Bi oppa sgt merindui awak. Kuat kan semangat!
Amy dapat rasakan yg kerenggangan dak2 class. Tp amy wat tak port. If diorang nak pulau amy pon, amy kene menempuhinye, nak mendapat segenggam diploma yang selama ini idamkan. Untuk menggembirakan hati keluarga terutama nya papa and mama yang banyak memberi galakkan kepada amy selama ini. Hari itu mase konvokesyen di kolej, papa dan mama tak sempat melihat amy mendapat segulung sijil. So amy nak buat keluarga bangga amy dapat segulung diploma.
Amy berdoa kesejahteraan keluarga, kawan-kawan, dan Bi dan keluarganya. Amy tidak mahu fikir bende2 yg merumitkan dalam fikiran amy. Asalkan saya ade member yg memberi semangat dan galakan. Tak lame lagi dah nak kuar result. Seram sejok je perasaan aku.
To Ain, Liya, Zara, Ayu n Am, thanks jadi member amy. Korang membe paling best. Walau ape pon berlaku, kite tetap kawan sampai bile2.
To my bi (Wan Nur Ilani Wan Malek) I love you so much, kerana bi hadir dalam hidup oppa, dan menyerikan lagi di dalam diri oppa
To my bestfriend, faizal, ahkill, pie kabu, friend forever. and geng THAFC u are rawks! team ni la yg dulu mengajar aku main bola..
Last sekali to all MyGeng, hope team ni succes dengan jayanya..hope korang dapat juara next tournament. I love My Family to!

No comments:

Post a Comment