Tuesday, November 17, 2009

kenape aku wat lirik jiwang?!

i don't know... mungkin hanya 1 genre je yg aku boleh buat.. tetapi aku pelik ilham aku nak wat lirik ke melodi ke, mesti datang time aku ngah mandi, time aku duduk, perah otak cam nak pecah pale otak aku ni nak kuar kan idea.. ape yang aku tulis macam tak satisfy lah bagi aku.. ade gak nak wat genre lain, macam hardcore ke metal ke.memberontak sikit kan... :) ye lah kan zaman sekarang kan nak music camtu..... kesian peah aku, asyik aku dera die je, tp melodi hampeh.. hehee.. tak de idea lah nak cakap ape kat blog ni.. aku x sabar sebenarnye nak sambung belaja.. tunggu je lah... kepada dak2 yang amik SPM and STPM hari rabu ni, aku ucapkan good luck kat korang... pening kepale lah... bye...

No comments:

Post a Comment